De boeken van de HNWb Day

In samenwerking met managementboek.nl hebben we voor de HNWb Day op 20 september de afspraak gemaakt dat u als lezer van HNWb alle boeken van de auteurs tot die datum zonder verzendkosten kan bestellen. Dus bij deze een overzicht van de boeken van de auteurs (de eerste 50 inschrijvers krijgen één boek naar keuze gratis van ons) die spreken op de HNWb Day.

Uitverkocht! van Jim Stolze

Uitverkocht! gaat over de nieuwe businessmodellen in de economie van overvloed en nieuwe schaarste. Wat is tegenwoordig nog schaars en hoe kan je daar geld aan verdienen?

Lees hier de recensie op HNWb

 

Nieuw Europees Organiseren van Jaap Peters en Jan Jaap Brouwer

Nieuw Europees organiseren stelt het klakkeloos kopiëren van Amerikaanse managementmodellen aan de kaak. De cultuur is heel anders, Amerikanen leven om te werken, Europeanen werken om te leven. Europeanen zijn productiever, Amerikanen werken gewoon harder. Waarom gebruiken we dan hun modellen?

Lees hier de recensie op HNWb

Easycratie van Martijn Aslander en Erwin Witteveen.

Easycratie is de tegenhanger van de bureaucratie. Waarom moeten we alles zo ingewikkeld maken? En zelfs als je bij een bureaucratische instelling werkt kan je een easycraat zijn.

 

 

Werken Nieuwe Stijl van Bas van de Haterd

Werken Nieuwe Stijl is gebaseerd op een serie interviews van organisaties die ‘Het Nieuwe Werken’ hebben ingevoerd of daarmee bezig zijn/waren. Wat zijn hun bevindingen, wat is een kritische succes factor, wat speelt allemaal mee?

Lees hier de recensie op HNWb.

De wet op het internet van Arnoud Engelfriet

De wet op het internet gaat over de juridische aspecten van online zaken doen. Dus ook hoe open source en open standaarden juridisch in elkaar zitten of hoeveel rechten je hebt je werknemers in social media te monitoren en van wie is de content die je werknemers produceren eigenlijk?

 

De oplettende lezer heeft vast al gezien dat Society 3.0 (recensie) er nog niet bij staat. Dit boek is namelijk nog niet via managementboek te verkrijgen. Het is uiteraard wel te bestellen als u zich inschrijft, dan dragen wij zorg voor de verzending.


Over Bas van de Haterd

Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties klaar te stomen voor de veranderende wereld van werk, met robots, 3D printers en zelfrijdende auto's. Hij heeft hierover o.a. de boeken (R)evolutie van Werk en '10 Banen die verdwijnen & 10 Banen die verschijnen' geschreven. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl
2.536 views | Reageer (0 reacties) Dit bericht is geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink.