HNW Bijeenkomsten

Reacties zijn gesloten.

Invloed van technologie op werk

augustus 24th, 2015 by

radioVanmiddag op New Business Radio, om 16:00 uur ben ik één van de gasten in een show rondom de invloed van technologie op werk. Ik zal het hier hebben over de banen die verdwijnen & banen die verschijnen en over de invloed van technologie op de manier waarop we werken.

Mocht je de live uitzending gemist hebben (of dit bericht pas na maandag 24 augustus 16:00 lezen), dinsdagochtend (25 augustus) om 10:00 gaat het in herhaling.

Na dinsdag is het live terug te luisteren op www.people-power.nl.

Erwin Blom & Bas van de Haterd op HNWb Day 12

mei 8th, 2012 by

Zoals vorige week bij de aankondiging beloofd zullen we regelmatig enkele nieuwe sprekers bekend maken. Vandaag 2 nieuwe namen die een workshop verzorgen op de HNWb Day: Erwin Blom en… ikzelf Bas van de Haterd.

Erwin heeft recent zijn tweede boek gelanceerd, de realtime revolutie, na het eerder zeer succesvolle Handboek communities. Op de HNWb Day zal hij spreken over crowdfunding, waar hij ook een boek over schrijft. (more…)

HNWb Day12 – 18 juni – Geannuleerd

mei 2nd, 2012 by

Spijtig genoeg blijkt er iets niet helemaal te kloppen aan deze dag. Of het de datum is, het programma of… iets anders kan ik de vinger nog niet op leggen, maar helaas hebben we de HNWb Day voorlopig even in de ijskast moeten zetten.

Na de laaiend enthousiaste evaluatie van vorig jaar (7,9 gemiddeld, 93% gaf aan het event aan te bevelen aan collega’s of relaties) is het op maandag 18 juni is het zo ver, de HNWb Day 2012 zal dan plaatsvinden.

Het thema voor dit jaar is Antwoorden op de crisis. Gebruik de crisis in je voordeel door eens goed te kijken hoe je nu eigenlijk werkt en of dit wel logisch en verstandig is.

De HNWb Day zal zoals altijd een combinatie van plenaire sprekers, workshops en ervaringen.

(more…)

Vooraankondiging HNWb Day 12 – Donderdag 24 mei 2012

december 30th, 2011 by

Op donderdag 24 mei 2012 vindt de volgende bijeenkomst plaats die uit de blog is ontstaan, de HNWb Day. Met als werktitel ‘Oplossingenaan de crisis’. Reserveer de datum vast in je agenda. Bij de vorige editie gaf 93% het evenement aan te raden aan relaties en collega’s. Een hele hoge score. Zeker voor een eerste keer. De ambitie is helder. Het moet naar 100%. Het programma staat op hoofdlijnen en wordt spoedig verder ingevuld. Volg updates alhier. Heb je goede ideeën, wil je zelf bijdragen? Laat het even weten.

Bedankt & beste wensen!

In ons logo heeft de letter ‘b’ een prominente plek. Het staat voor ‘blog’ en ‘bijeenkomst’. Zoals HNWb Day. Voor deze gelegenheid ook voor ‘bedankt’ en voor de ‘beste wensen’. Graag bedanken wij alle schrijvers, lezers en reageerders voor hun aandacht en bijdragen het afgelopen jaar. En de beste wensen natuurlijk voor 2012! Op naar een gezond jaar vol persoonlijke en zakelijke inspiratie.

Normaal werken is ook soms even niet werken. Of iets minder. En wat minder bloggen. Zoals de week voor en na de jaarwisseling. Waarin Bas en ik op vakantie zijn. Op vrijdag 6 januari pakken we de draad weer op.

Bas van de Haterd
Sam van Buuren

Komende vrijdag stage vraag dag

oktober 12th, 2011 by

Ik heb het al eerder aangekondigd, komende vrijdag is de stage / scriptie vraag middag.

Voor alle stagiaires en scriptie schrijvers die vragen willen stellen aan mij over HNW, Recruitment, nieuwe media of welk onderwerp je ook denkt dat ik verstand van heb, die middag ben ik op de Hogeschool van Utrecht (HU), Padualaan 99, te bevragen.

Ik ga niet meer in op individuele verzoeken voor individuele interviews (face-to-face of telefonisch), maar organiseer eens in de zoveel tijd een dergelijke middag. Vrijdag is er dus één. Als je hierbij aanwezig wilt zijn, mail me dan even op bas [at] vandehaterd [punt] nl. Ik ga namelijk weg als iedereen waarvan ik weet dat ze komen zijn geweest. Tegenprestatie die ik altijd vraag is een gastblog over de bevindingen van je stage/scriptie op deze site. Dus wil je er vrijdag bij zijn: laat het me weten.

HNWb Day 20/9 – Nieuw werken, anders organiseren

juni 12th, 2011 by

Op 20 september 2011 vindt de eerste HNWb Day plaats. Het congres gebaseerd op dit blog over ‘het nieuwe/normale werken’. Er zijn inhoudelijk twee lijnen. Het nieuwe werken zoals we dat nu kennen, met o.a. vraag- en antwoordsessies met de projectleiders van SNS en KPN en juridische aspecten van HNW. Daarnaast wordt er naar de toekomst gekeken, naar nieuwe businessmodellen en mogelijkheden tot anders organiseren.

(more…)

HNWb Day 20 september 2011 – Inschrijving geopend

mei 27th, 2011 by

Schrijf je in voor HNWb Day op 20 september 2011 . De eerste 50 deelnemers krijgen een gratis boek naar keuze. Hieronder het programma met key notes en workshops die nu bevestigd zijn. Er zijn twee ‘tracks’: de praktijk en de toekomst van het nieuwe (of beter ‘het normale’) werken. Daarbij gaat het om visie op andere organisatiesvormen, nieuwe business modellen alsmede middelen en gedrag die dat mogelijk maken.

(more…)